Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Semi-permanente lipmake-up

Semi-permanente lipmake-up zorgt voor een natuurlijk herontworpen en verfraaide mond.

Hier is het antwoord op al uw vragen.

WAT IS SEMI-PERMANENTE LIP MAKE-UP?

Semi-permanente lipmake-up is een techniek waarbij met een zeer fijne naald pigmenten in de oppervlakkige huidlagen worden geïnjecteerd. Het benadrukt en corrigeert de contour door asymmetrieën te corrigeren. Het is ook mogelijk om de lippen in verschillende mate van intensiteit te kleuren.

VOOR WIE?

Aan alle vrouwen! Als u vindt dat uw lippen te dun of bleek zijn, is semi-permanente make-up een goede oplossing om ze te verbeteren zonder ze te veel te transformeren, in tegenstelling tot hyaluronzuurinjecties die hun volume veranderen.

Als je van je lippen houdt zoals ze zijn, maar ze wilt verbeteren, is semi-permanente make-up iets voor jou!

DOET HET PIJN?

Zoals elke semi-permanente make-up, is de sessie niet bijzonder aangenaam. De lippen zijn zeer geïnnerveerde slijmvliezen, het kan pijnlijker zijn dan semi-permanente wenkbrauwmake-up. Wees gerust, het is niettemin redelijk draaglijk en het gebruik van verdovingsmiddelen is niet essentieel.

HOE IS HET VISUEEL RESULTAAT?

De Haar- en Gezichtskliniek biedt twee semi-permanente lipmake-uptechnieken aan op basis van uw verwachtingen en de aard van uw lippen:

De gedegradeerde contour: de contour wordt opnieuw getekend met een pigment van dezelfde tint als je lippen. Dit maakt de omtrek scherper en corrigeert eventuele asymmetrieën, en volgt vervolgens een lichtjes naar binnen gradiënt naar de lippen om ze subtiel te kleuren.

Vullen: de contour wordt op dezelfde manier opnieuw getekend maar ook de binnenkant van de lippen wordt gekleurd. Het resultaat is subtiel en geeft een ideaal “opgemaakt” effect als je niet elke dag lippenstift op wilt doen!

HOE VERLOOPT DE SESSIE?

De sessie begint met een consult waarin u de kleur, intensiteit en stijl die u wilt bereiken kunt uitleggen. Vervolgens zal de specialiste  beginnen met het combineren van verschillende tinten pigmenten op basis van de natuurlijke kleur van uw lippen.

Ze tekent vervolgens de gewenste vorm met een lipliner: je kunt het werk in een spiegel bekijken en kijken of je de vorm leuk vindt. Vervolgens wordt er een verdovende crème aangebracht en kan de behandeling beginnen.

De sessie duurt ongeveer 2u30 en – aan het einde van de afspraak – zullen je lippen licht gezwollen en donker zijn. Geen zorgen: de kleur vervaagt met 30 tot 50% in de uren en dagen die volgen.

WELKE ZORG NA DE BEHANDELING?

Na 10 dagen zijn je lippen volledig genezen. Breng gedurende de 24 uur na uw sessie een paar ijsblokjes aan op uw mond om zwelling te verminderen.

Houd je lippen schoon en breng indien nodig een voedende en hydraterende balsem aan.

Vermijd intensief sporten, kussen, pittig eten en lippenstift tot je lippen volledig genezen zijn

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.