Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

ULTHERA

Wat is Ulthérapy®?

Ulthérapy® is een niet-chirurgische techniek die toelaat om met grote precisie een strakkere huid en duidelijkere contouren te bekomen door de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Ulthérapie veroorzaakt, dankzij micro-gerichte ultrasone golven die tot in de diepte van de huid doordringen, een liftend effect.

Ultherapy® stimuleert op gerichte wijze de aanmaak van collageen met behulp van ultrasone. Op deze manier wordt de huidstructuur van binnenuit vernieuwd en bekomt men een huid die van nature uit strakker wordt zonder operatie. De typische symptomen van huidverzakking zijn de volgende: hangende wenkbrauwen, slappe huid ter hoogte van het aangezicht, slecht gedefinieerde contouren ter hoogte van de nek en de kin, rimpels ter hoogte van het decolleté.

 

Ulthérapy
Ulthérapy

Een facelift zonder operatie dankzij ultrasoon.

Dankzij Ulthérapie zal je er frisser en jonger uitzien, van de wenkbrauwen tot aan de halslijn. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun voordeel halen van de effecten van Ulthera:

  • Niet-chirurgische techniek
  • Uw dagelijkse of professionele activiteiten dienen niet onderbroken te worden
  • Aanmaak van nieuw collageen
  • Natuurlijke resultaten
  • Veilige en effectieve techniek dankzij de ultrasonen. De verschillende huidlagen kunnen gevisualiseerd worden en de behandeling kan precies waar dat nodig is toegepast worden.

Welke gebieden kunnen met deze techniek worden behandeld?

  • De oogleden
  • De onderste gelaatshelft en wangen
  • Nek en kin (vooral bij problemen met de dubbele kin)
  • Het décolleté

Hoe werkt Ulthérapy®?

Ulthéra® zet met behulp van ultrasonen gericht energie af in de diepe huidlagen met de optimale temperatuur om regeneratie van collageen te bekomen. Dankzij deze behandeling wordt het neocollagenese geactiveerd, een natuurlijk fenomeen dat nieuw collageen creëert en het effect van veroudering en zwaartekracht op de huid tegengaat. Hoewel Ulthérapy® een chirurgische facelift niet vervangt, is het een zeer aantrekkelijk alternatief voor patiënten die nog niet klaar zijn voor een chirurgische ingreep.

Kom ik in aanmerking voor deze behandeling?

Ulthérapy® is een uitstekend alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een frisser en strakker uiterlijk van hun huid, maar die niet klaar zijn om een ​​chirurgische ingreep te ondergaan. Het kan tevens gebruikt worden om na een operatie het effect ervan te vergroten.

Een goede kandidaat voor Ulthera® heeft een matige tot matig ernstige laksheid van de huid (de huid ziet er minder stevig en minder strak uit). Voorbeelden zijn hangende oogleden, een lossere huid ter hoogte van de nek, een dubbele kin of het verschijnen van rimpels of lijntjes op de borst.

Ulthérapy

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.