Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

DONKERE OOGKRINGEN

Door donkere cirkels rond de ogen lijkt men moe, uitgeput, ziek en ouder dan men daadwerkelijk is.

Onder de voornaamste oorzaken van het vormen van deze donkere kringen vindt men genetische factoren, het ouder worden, droge huid, lange werkuren achter de computer, mentale of fysieke stress, slaaptekort en ongezond voedingspatroon terug.

Zowel mannen als vrouwen uit verschillende leeftijdsgroepen kunnen donkere kringen hebben.

U kan er gemakkelijk vanaf geraken aan de hand van 2 technieken die gecombineerd kunnen worden.

Verbetering van de huidkwaliteit met plaatjesrijk plasma (PRP)

Plasma rijk aan (bloed)plaatjes is afgeleid van het bloed van de patiënt en bevat meerdere groeifactoren en mediatoren betrokken bij celregeneratie. Aangezien het van de patiënt zelf genomen wordt, bestaat er geen kans op allergieën of complicaties.

PRP stimuleert collageenproductie en bloedtoevoer naar de gebieden waar er een tekort heerst, wat ideaal is voor zij die last hebben van overerfbare donkere kringen. Naarmate de huidkwaliteit verbetert met de PRP-behandeling, wordt de dunne huid van het ooglid gezonder en dikker en bedekt aldus de onderhuidse bloedvaatjes die verantwoordelijk zijn voor de ongunstige kleuring.

Het kan tevens mensen helpen die een beschadigde en droge huid hebben als gevolg van levensstijl-activiteiten waarbij ze aan zonlicht moeten worden blootgesteld.

Combinatie van hyaluronzuur en plaatjesrijk plasma (PRP)

De combinatie van een injectie met hyaluronzuur en (bloed)plaatjesrijk plasma (PRP) is een synergetische benadering die de effectiviteit van beide fillers verbetert. Hyaluronzuur voegt volume toe aan het holle gebied onder de huid, terwijl PRP de dikte van de huid verhoogt.

Samen met de algehele verbetering van PRP op de huidkwaliteit, voegt het de huid onder de ogen een gezonde glans en gloed toe. De PRP voegt ook een volumetrische verbetering toe. Interessant is dat wanneer PRP en hyaluronzuur worden gecombineerd, de levensduur van beide producten verlengd wordt.

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.