Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

HOLLYWOOD PEEL / CARBON PEEL

De Hollywood Peel of Carbon Peel is een volledig pijnloze, downtime-procedure die helpt het uiterlijk van het gezicht en de beschadigde huid te verjongen. Deze zachte procedure is veilig voor de meeste huidtypes en is een geweldige manier om de huid snel op te frissen. Het egaliseert de huidskleur, vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken, fijne lijntjes en acnelittekens.

Je huid wordt strakker en ziet er jonger uit.

Voor wie?

Het is gericht op zowel vrouwen als mannen die een snelle, streeploze huidverjonging willen. Het egaliseert de teint, vermindert pigmentvlekken, fijne lijntjes en acnelittekens voor een huid die er direct jonger uitziet zonder bijwerkingen en zonder pijn.

Hoe werkt het?

De energie die door de laser wordt geleverd, werkt op twee manieren: eerst richt het zich zachtjes op de melanine (huidpigmenten) in de cellen die het afbreken voor natuurlijke eliminatie door uw lichaam en vervolgens verwarmt het diep de dermis waardoor het collageen samentrekt en wordt gestimuleerd. De meerderheid van de patiënten meldt geen pijn, ze voelen alleen een lichte opwarming van hun huid. Er is geen verdoving of medicatie nodig.

Hoe gaat een sessie?

Er wordt een dunne laag koolstof op je huid aangebracht, zodat je gezicht eruitziet alsof je een zwart moddermasker draagt. De behandeling begint dan met het aanbrengen van de laser op uw huid.

U hoort lichte klikgeluiden wanneer de laser wordt ingeschakeld en u voelt een lichte tinteling of warmte. Dit gebeurt in verschillende passages van de laser op uw huid, maar het duurt slechts ongeveer een kwartier.

Wat moet u doen op de dag van de behandeling?

Kom gereinigd en zonder crème.

Wat moet u doen na de behandeling?

Meteen na de sessie is je huid gladder en mooier.

Make-up van het gebied en scheren voor mannen kan de volgende dag worden overwogen. Hierdoor is er geen sprake van sociale ontruiming en kan de behandeling vlak voor een belangrijke gebeurtenis worden uitgevoerd.

Welk budget moet u plannen?

Al onze prijzen staan op onze website, onder het tabblad prijzen.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

De “Hollywood peeling ” laser heeft slechts één sessie nodig voor een onmiddellijke glansboost. Het kan elke maand worden herhaald op basis van individuele behoeften.

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.