Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

WENKBRAUW TATOEAGE VERWIJDEREN

Semi-permanente wenkbrauwtattoos zijn erg populair.

Goed gemaakt, ze zijn erg mooi en verfraaien een gezicht. Helaas is het niet ongebruikelijk dat sommige microbladingen of microschaduwen fout gaan. En zelfs succesvolle exemplaren kunnen soms ernstig verouderen door blootstelling aan de zon. Dit kan eenvoudig gecorrigeerd worden met de Q- switched laser.

De Q – switched laser is bedoeld om de pigmenten die het gevolg zijn van lelijke semi-permanente make-up op te breken en ze te laten verdwijnen.

Hoe?

Zichtbaar licht bestaat uit meerdere kleuren en dus uit meerdere golflengten. De laser richt zich op de tatoeage met de energie van licht door een specifieke golflengte. De laserstraal dringt veilig door de huid en werkt als een schokgolf die tatoeage-inkten in microdeeltjes zal opblazen. Deze worden op hun beurt op natuurlijke wijze door het immuunsysteem geëlimineerd. Dankzij de precisie van de laserstraal kunnen we de contouren van je tatoeage gemakkelijk volgen zonder het omliggende gezonde weefsel te beschadigen.

Voor wie?

Voor degenen die semi-permanente make-up willen verwijderen die onbevredigend of gedeeltelijk gewist is of die in de loop van de tijd van kleur is veranderd.

Welke zijn de pre-laser instructies?

Om samen de behandeling te bespreken is een eerste consult nodig.

Verwijderen van een tatoeage kan voor sommigen pijnlijk zijn. We zijn niet allemaal even gevoelig voor pijn. Bij twijfel is het mogelijk om 1 uur voor de sessie een verdovingscrème aan te brengen.

Wat moet u doen na de behandeling?

Onmiddellijk na de sessie wordt het behandelde gebied gekenmerkt door een vergrijzing van het gepigmenteerde gebied met perifere roodheid, evenals een gevoel van warmte dat ook gepaard kan gaan met een tijdelijk oedeem (dat over het algemeen binnen 24 tot 48 uur verdwijnt) en/of kleine korsten.

Tijdelijke verkleuring van wenkbrauwhaar kan voorkomen. Dit duurt niet langer dan een paar dagen.

U krijgt een vette crème voorgeschreven die u de eerste dagen regelmatig moet aanbrengen.

Bescherming tegen de zon moet gedurende 1 maand worden uitgevoerd.

Laat de laser littekens achter?

Neen. De Q – switched laser is de veiligste en meest effectieve laser voor het verwijderen van tatoeages.

Welk budget moet u plannen?

Al onze prijzen staan op onze website, onder het tabblad prijzen.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Volledige tatoeageverwijdering vereist tussen 1 tot 3 sessies met een tussenpoos van 4 tot 6 weken voor een totaalresultaat.

Het aantal sessies is echter afhankelijk van de gebruikte pigmenten en de diepte van de tatoeage.

Kan ik een semi-permanente tatoeage die ik niet mooi vind direct verwijderen?

Neen. Het wordt aanbevolen om 8 weken te wachten. En als de tatoeage eenmaal is verwijderd, kun je er na 2 maanden nog een doen.

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.