Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Mond- en oogcontour verzorging

Wat houdt deze behandeling in?

Tijdens de sessie voeren we een PRP uit, gevolgd door microneedling, en vervolgens brengen we een huidverzorgingsproduct van topkwaliteit aan dat is afgestemd op jouw huid.

Deze twee behandelingen zijn zeer effectief en populair. Samen vormen ze de perfecte behandelcombinatie voor het gebied rond de mond en de ogen.

Dit zijn kwetsbare gebieden die extra aandacht en verzorging nodig hebben.

Wat is PRP ?

Platelet Rich Plasma is een concentraat van bloedplaatjes in een klein volume plasma, dus afkomstig uit je eigen bloed.

Wanneer dit bloedplaatjesconcentraat wordt geïnjecteerd, komt er een veelheid aan groeifactoren vrij met meerdere functies: de aanmaak van nieuwe bloedvaten, celdeling, weefselregeneratie, de regeneratie van nieuwe fibroblasten en dus de aanmaak van collageen.

Wat is microneedling?

Microneedling wordt uitgevoerd met een pen die is uitgerust met micronaalden die de verschillende lagen van de huid microperforeren. Deze perforaties brengen een genezingsproces op gang dat leidt tot celvernieuwing en de aanmaak van elastine en collageen stimuleert.

De teint (huidskleur) is egaler en stralender, puistjes zijn verdwenen en de huid is mooier en voller.

Welke acties ?

  • Verzorging oogcontouren : voor de behandeling van donkere kringen, kleur- en lichte holletjes, wallen en fijne lijntjes.
  • Verzorging van de mondcontour : voor de behandeling van kleine rokersrimpeltjes of fijne rimpeltjes.

Hoeveel sessies ?

Afhankelijk van je leeftijd en het gewenste effect, raden we tussen de 3 en 5 sessies aan.

Ongewenste effecten

PRP en microneedling zijn natuurlijke behandelingen, dus er zijn weinig mogelijke bijwerkingen.

Zoals bij alle injecties kan er een lichte roodheid of zwelling optreden, maar deze verdwijnt binnen een paar dagen.

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.