Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Sabrina Schellekens

Na het behalen van haar bachelor in de verpleegkunde in 2010 aan de Haute Ecole Léonard de Vinci in Ukkel, was het niet meer dan logisch dat Sabrina Schellekens zich specialiseerde in intensieve zorgen en dringende medische hulpverlening aan de Haute Ecole de Namur.

Ze werd onmiddellijk aangeworven aan de universitaire klinieken Saint-Luc in Woluwé, waar ze sindsdien reeds 10 jaar op de afdeling cardiovasculaire intensieve zorgen werkt.

De  DBDMH-specialisatie met een dagelijkse functie op de intensieve zorgen stelde haar in staat om zeer  verrijkend multidisciplinair werk uit te oefenen evenals ruime autonomie te ontwikkelen in de zorgverlening die zij te bieden heeft.

Actief, flexibel, georganiseerd en sterk gericht op anderen, zet ze zich in voor de jongere generaties door zorg te verlenen als referentieverpleegkundige aan studenten op haar afdeling en door hiervoor bepaalde interne infrastructuren te ontwikkelen om het welzijn van patiënten en hun families te verbeteren.

Het is met dit in gedachte dat zij, samen met haar collega Caroline, in 2018 een bijkomende opleiding genoot die welzijn en schoonheidsbehandelingen combineert.

Omdat het leven bestaat uit geweldige ontmoetingen, is het met veel plezier dat zij in 2020 het klinische team Hair and Face Clinic vervoegt, waar Dr. Vujovic haar training perfectioneert en haar vaardigheden op het gebied van haarpathologie en esthetische dermatologie uitbreidt.

Sabrina Schellekens

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.