Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Dokter Anja Vujovic

Dr. Anja Vujovic is gespecialiseerd in haarpathologie en haartransplantatie.

Nadat zij in 2012 afstudeerde aan de ULB in de geneeskunde, specialiseerde Dr. Vujovic zich in dermatologie en venereologie. Ze specialiseerde zich onmiddellijk in haarpathologie en haartransplantatie in het Georges Achten University Center, een César de Paepe-kliniek verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Saint-Pierre. Ze vervolgde haar opleiding in het Sabouraud Center, Saint-Louis Hospital for Hair Disorders in Parijs en volgde vele cursussen georganiseerd door de European Association of Dermatology and Venerology over haarpathologie en haartransplantaties.

Ze verwelkomt je in haar privé praktijk in Wemmel, net buiten de ring van Brussel. Ze overlegt ook met de Chirec-ziekenhuisgroep in de Edith Cavell Clinic in Ukkel.

Dr. Vujovic reist naar tal van nationale en internationale conferenties om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de haartechnologie, om haar werk te presenteren en haar ervaring in de patiëntenzorg met zijn internationale collega’s te delen.

Dokter Anja Vujovic

Parcours universitaire du Dr Anja Vujovic

 • Diploma of Medecine, Grand Distinction —

  Vrije Universiteit Brussel

  2012
 • Diploma of Dermatology, Grand Distinction —

  Vrije Universiteit Brussel

  2016
 • EADV Bevorderingscursus: Haar- En Hoofdhuidaandoeningen —

  Bologna. Prof. BM. Piraccini

  2014
 • EADV Bevorderingscursus: Trichoscopie —

  Warschau. Prof L. Rudnicka

  2015
 • Interuniversitair Diploma Van Pediatrische Dermatologie —

  Universiteit Van Nantes

  2015
 • Inter Universitair Certificaat In Endocrinologie Van Reproductie En Hormonologie (REBIC). —

  Université Libre de Bruxelles

  2016

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.