Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Dokter Patrice Mansour

De Dokter Patrice Mansour is een aan de UCL gekwalificeerde esthetische arts met meer dan 10 jaar ervaring.

Hij voltooide zijn opleiding in esthetische geneeskunde in Harley Street, het toonaangevende centrum voor esthetische geneeskunde in Londen. Om op de hoogte te blijven van de laatste technologische innovaties neemt hij regelmatig deel aan nationale en internationale conferenties en seminars.

Voor hem is het doel van esthetische geneeskunde in essentie het bereiken van een natuurlijke, harmonieuze en discrete verbetering van het gezicht. Hij besteedt bijzondere aandacht aan details. Om dit te bereiken gebruikt hij verschillende technieken en producten van de hoogste kwaliteit. Hij gebruikt onder andere verschillende soorten hyaluronzuur en botulinetoxine. Deze worden met zorg en behendigheid gebruikt en laten de huid stralen en jeugdig lijken, zonder stijf of kunstmatig over te komen.

Hij hecht ook veel belang aan de kwaliteit van de huid. Om de huid op te frissen en te verhelderen gebruikt hij peelings, mesotherapie en het beroemde PRP (platelet-rich plasma) dat populair is bij bepaalde Amerikaanse sterren.

Hij is ook een grote fan van producten die de natuurlijke vorming van collageen stimuleren om het herstel van een jeugdige uitstraling op de lange termijn te bevorderen, zonder dat er steeds een beroep moet worden gedaan op exogene producten om het uiterlijk te verjongen en te verfraaien. Voor hem is bio-regeneratie de toekomst van de esthetische geneeskunde.

Dr. Patrice Mansour

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.