Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Caroline Polspoel — Operationeel manager

Door haar eerdere professionele ervaringen heeft Caroline veel vaardigheden kunnen verwerven die van haar vandaag een multitasking-profiel maakt.

Proactief, autonoom, oplossingsgericht en welwillend, ze houdt van alles wat gericht is op het menselijke aspect ; terwijl een goede balans wordt gegarandeerd tussen management, ethiek en altruïsme.

Actief op de arbeidsmarkt van zodra ze afstudeerde van de middelbare school en in marketingmanagement, is het heel normaal dat ze zich tot assistentschapsberoepen wendde om haar organisatorische vaardigheden te gebruiken terwijl ze observeerde, luisterde en leerde om zich op verschillende gebieden verder te ontwikkelen.

Op basis van haar inzet werd ze de manager van het kliniek op het gebied van human resources en operationeel management, om het beleid te zijn van een efficiënte team dat in staat is om de gestelde doelen te bereiken en administratieve- en managementtaken te verminderen, om deel te nemen aan de werving van toekomstige werknemers en aan de ontwikkeling van de kliniek.

Docteur Anja Vujovic

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.