Een afspraak maken +32 2 306 40 40 Vanaf maandag tot vrijdag: 9h30 – 13h en 13h30 – 18:30 — zatergad: 9h30 – 13h en 13h30 – 17h

Diane Vandermeersch 

Nadat ze in 2015 afstudeerde in de klinische psychologie en psychopathologie aan de Université Libre de Bruxelles, besloot Diane Vandermeersch aanvankelijk om in de gezinsplanning te gaan werken.

Toen deed zich de kans voor om als psychologe te gaan werken in scholen in het noorden van Brussel, die ze aannam. Gezien haar specifieke interesse in volwassenen besloot Diane Vandermeersch in 2016 haar eigen privépraktijk te openen in Laken.

Tijdens deze periode volgde Diane Vandermeersch een opleiding klinische seksuologie en werd ze seksuologe.

Tegelijkertijd volgde ze een opleiding coaching aan de EIC (Ecole International de Coaching) en specialiseerde ze zich in het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Omdat ze graag nieuwe projecten aannam, besloot ze het team van de kliniek te vervoegen om haar behandelingen te diversifiëren.

Diane

ContactLes photos présentes sur ce site sont des photos illustratives et ne sont pas les résultats d’interventions pratiquées au sein du centre.  Malgré que l'on trouve des photos de résultats sur beaucoup de sites internet, leur présence est condamnée par l'Ordre des Médecins en Belgique, raison pour laquelle vous n'en verrez pas ici. Par contre, lors de la consultation, de très nombreuses photos vous seront montrées, vous permettant de juger la qualité du travail accompli.